Loondruk

Loondruk (aangeleverde mokken en kopjes bedrukken) is bij ons ook mogelijk. Dat is vaak al mogelijk vanaf 108 stuks. U levert bij ons het porselein aan, wij bedrukken het gewenste logo of artwork op uw servies. Wij werken met transferdruk, eerst wordt de Pantone PMS kleur van uw artwork bepaald. Dan wordt de keramische inkt gemengd in de juiste PMS kleuren. Daarna worden de transfers gedrukt. De laatste handeling is het inbranden in onze ovens op +/- 600 graden. Op porselein/keramiek is de bedrukking hierdoor 100% vaatwasmachinebestendig en krasvast.

Kosten voor loondruk in 1 drukkleur:

  • € 75,- instelkosten eenmalig
  • € 2,02 per item (Ø maximale diameter 10 cm).
  • Exclusief verzendkosten.

Reken voor elke extra drukkleur € 65,- instelkosten + € 0,55 extra per item.

Loondruk aandachtspunten:

  • Vanaf 108 items. Kleine orders kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.
  • Maximaal 8 drukkleuren.
  • Gebruikt servies op eigen risico. Wanneer het servies gebruikt is kunnen er haarscheurtjes in het materiaal zitten. Dit is een suboptimale ondergrond voor de bedrukking. Er ontstaan dan mogelijk ook kleine scheurtjes of openingen in de bedrukking. Ook kan er tijdens ons productieproces vuil komen in de minuscule scheurtjes (met het blote oog soms niet zichtbaar) waardoor er zwarte vlekjes in het porselein kunnen komen. Wij accepteren geen reclamaties hierop. Dit risico is voor rekening van de klant. Mocht u hierover twijfelen dan adviseren wij altijd om nieuw servies aan te leveren.
  • Wij kunnen extra kosten rekenen wanneer het servies per stuk uitgepakt en/of ingepakt dient te worden. M.a.w. prijs van loondruk is sterk afhankelijk van de manier waarop u het aanlevert. Wordt uw servies goed beschermd, in stevige (kartonnen) bulkverpakking bij ons aangeleverd, dan rekenen wij geen extra toeslag voor uitpakken/inpakken.
  • Levert u het servies in stevige kratten aan, dan rekenen wij ook geen extra kosten voor in- en uitpak werk. Wij zullen het servies na het bedrukken weer terug in de kratten plaatsen. U krijgt dan van ons bericht dat de bestelling gereed is voor afhalen (in Eindhoven).

Aanleveren:

Loondruk servies graag in stevige kratten aanleveren (links) of bulk verpakt en goed berschermd (foto rechts). Wanner het servies in karton bulk  verpakt is kunnen wij uw bestelling per koerier terug sturen. Anders dient u de  bestelling zalf bij ons magazijn in Eindhoven af te halen.