• Topkwaliteit
  • Groot assortiment
  • Gratis verzending
  • Snelle levertijden

Koffiebeker draagtray kan ook in het nieuwe jaar mee!

Dus lekker duurzaam het nieuwe jaar in!

Op bijna ieder kantoor vind je ze wel: draagtrays om koffie of thee rond te brengen. Maar hoe moet dat nou als er straks geen wegwerpbekers meer in kunnen? Vanaf 2024 gaat namelijk nieuwe wetgeving in die gericht is op het terugdringen van plastic zwerfafval. Voor onder andere kantoren wordt herbruikbaar servies de norm. Eerder schreven wij over de SUP-wetgeving waar dit overheidsbeleid op gebaseerd is. De afschaffing van wegwerpbekers op kantoor betekent echter niet dat alle draagtrays bij het grofvuil kunnen. Integendeel! Deze handige traytjes zijn gemaakt voor wegwerpbekers, maar je kunt er ook porseleinen bekers in vervoeren. Ideaal dus om jouw collega’s te trakteren op een lekker kopje koffie of thee. En ook nog eens duurzaam, want die draagtrays staan er toch al!

Koffiebeker draagtray hergebruiken 

De meeste koffiebeker draagtrays zijn gemaakt van hard plastic. Daar kunnen dus ook wat zwaardere mokken of kopjes in, zoals porseleinen mokken. Dit is een goed alternatief voor wegwerpbekers. Deze mokken houden warmte namelijk langer vast en brengen geen nare geurtjes of smaken met zich mee. Daarnaast zijn porseleinen mokken lekker stevig waar wegwerpbekers vaak wat slapjes zijn. Nog een voordeel van porseleinen bekers als alternatief voor wegwerpbekers, is dat ze gewoon in de vaatwasser kunnen, dus het kost medewerkers geen extra moeite. Sommige van onze porseleinen bekers passen in de draagtray die al op kantoor aanwezig is. Nog geen draagtrays op kantoor? Ook dan zijn porseleinen mokken ideaal voor op kantoor. Overweeg ze dan aan te schaffen om de overgang van wegwerpbekers naar herbruikbaar servies soepel te laten verlopen. Plaats de porseleinen mokken in de draagtray en haal moeiteloos een rondje koffie voor al je collega’s.

Informeer bij onze verkoopteam via info@mokken-fabriek.nl naar alle mokken die geschikt zijn voor uw bestaande draagtrays.